CFO D.O.O. Novi Sad

Upravljanje poslovanjem nikada nije bilo jednostavnije

Kvalitet dolazi sa stabilnim poslovanjem. Ciljevi su Vam rast, povećanje prihoda i profita. Na tom putu Vam je potreban kvalitetan poslovni partner koji brine o Vašoj finansijskoj efikasnosti.

USLUGE

Mi smo
Corporate Finance Office d.o.o.

Kao partneri u poslovanju imamo zajednički cilj – da Vam omogućimo da svoju energiju i ideje usmerite na prave stvari. Bilo da su u pitanju prvi koraci u osnivanju Vaše firme, pružanje adekvatne informacione i računovodstvene podrške, ili stručna pravna pomoć u daljem poslovanju – mi smo tu da Vam omogućimo bezbrižno poslovanje.

Zašto CFO?

Bogato iskustvo i profesionalni pristup su ono što nas izdvaja. Zadovoljstvo klijenata je naš imperativ. Pružamo maksimalnu pažnju svakom od Vas, nezavisno od veličine i obima poslovanja. Naše usluge koriste brojne firme – od malih do velikih, od domaćih do inostranih, koji posluju na domaćem i inostranom tržištu.

Kao što je rekao Warren Buffet, „Menadžeri i investitori moraju shvatiti da su računovodstveni brojevi početak, a ne kraj procene poslovanja.“ Naša misija je da Vam pomognemo da shvatite i iskoristite ovu moć brojeva. Naš tim stručnih i odgovornih ljudi je uvek tu da Vam pomogne u rastu i razvoju Vašeg poslovanja kroz stručan rad i savetodavnu podršku.

Uz nas, Vaše poslovanje postaje lakše, lepše i sigurnije. Od finansijske analize, poreskih saveta, izrade biznis planova i studija izvodljivosti, do specijalizovanih knjigovodstvenih usluga prilagođenih IT firmama – pružamo Vam sve što Vam je potrebno da Vaše poslovanje bude uspešno.

Zajedno stvaramo sinergiju koja garantuje visok kvalitet usluga, inovativnost i stručnost. Ako ste u dilemi kako da se izborite sa „papirima“, ne brinite – tu smo da Vam olakšamo. Vaš uspeh je naš uspeh.

Prepoznajemo Vašu viziju, razumemo Vaše potrebe i zajedno sa Vama gradimo put ka uspehu. Vaše poslovanje je naše poslovanje.

Specijalizovani smo za:

Osnivanje i registracija pravnih subjekata
Ikonica osnivanje i registracija pravnog lica

Osnivanje preduzeća je početak uspešnog poslovanja. CFO d.o.o. Vam pomaže da izaberete pravu formu za Vaš biznis, učini registraciju brzom i jednostavnom, dok se Vi fokusirate na rast i razvoj.

Ikonica za računovodstvo CFO DOO NOVI SAD

Za uspešno poslovanje neophodna je precizna i tačna evidencija finansijskih transakcija. CFO d.o.o. pruža vrhunske računovodstvene i knjigovodstvene usluge, uključujući precizan obračun zarada i detaljnu izradu završnog računa, uz efikasnu saradnju sa revizorima. Naš cilj je da Vam omogućimo da se fokusirate na rast Vašeg biznisa, dok mi brinemo o finansijskim detaljima.

Ikonica za Pravni aveti CFO DOO Novi Sad

Partnerstvo sa CFO d.o.o. znači stručnu pravnu podršku u svim poslovnim izazovima. Osnivanje preduzeća, promena pravne forme, pravni aspekti radnog prava, investiranje u Srbiji – sve su to oblasti gde Vam pružamo sigurnost i pomažemo u ostvarenju Vaših poslovnih ambicija.

Poreski saveti i poresko poslovanje

Povećajte poresku efikasnost kroz CFO d.o.o. – prilagodljive strategije, optimizaciju poreskih olakšica i preciznu poresku administraciju. Iskoristite stručnost za izbegavanje rizika u lokalnom i međunarodnom oporezivanju.

IKONICA FINANSIJSKA ANALIZA POSLOVANJA - CFO DOO NOVI SAD

Istražujemo, analiziramo i optimizujemo Vaše finansije. Od identifikacije trendova i potencijala do optimizacije poslovnih planova i upoređivanja sa najboljima u industriji. Poboljšajte finansijsko stanje svoje kompanije uz CFO d.o.o.

Ikonica Kontroling poslovanja - CFO DOO NOVI SAD

Stručni pristup finansijskom kontrolingu i izveštavanju. Ostvarite svoje ciljeve uz kontinuirane analize, precizno planiranje i pouzdane savete. Mi smo Vaš poslovni partner u optimizaciji finansijskih performansi.

Korporativni, finansijski i menadžment konslating

CFO d.o.o. pruža širok spektar konsultantskih usluga za korporativno i finansijsko upravljanje, reviziju, strateško planiranje i više. Naš tim stručnjaka doprinosi uspešnijem poslovanju Vaše kompanije.

Saradnja sa finansijskim institucijama i fondovima

CFO d.o.o. jača Vaše poslovanje kroz strategijsku saradnju sa finansijskim institucijama i fondovima. Optimizujemo finansijske procese kako bi se maksimizovali rezultati i ostvarila dugoročna stabilnost.

Izrada biznis plana i studije izvodljivosti

CFO d.o.o. pruža stručnu izradu biznis planova i studija izvodljivosti, pomažući Vam da validirate svoje poslovne ideje i osigurate investicije. Naš tim je tu da stvori jasan, realan i efikasan plan za uspešan razvoj Vašeg poslovanja.

Izrada i vrednovanje investicionih projekata

CFO d.o.o. bavi se izradom i vrednovanjem investicionih projekata, pretvarajući Vaše poslovne ideje u konkretne planove sa definisanim ciljevima i budžetom. Pružamo stručnu podršku kroz sve faze projekta, optimizirajući Vaš investicioni potencijal.

Strategijske korporativne finansije

U CFO d.o.o. nudimo strategijske korporativne finansijske usluge kako bismo pomogli kompanijama da optimizuju svoje finansijsko poslovanje, identifikuju nove prilike i sprovode strateške finansijske inicijative.

Knjigovodstvene usuge za IT firme/kompanije i vođenje knjigovodstva

U CFO d.o.o. pružamo stručne knjigovodstvene usluge prilagođene za IT firme, obuhvatajući upravljanje finansijskim izveštajima, optimizaciju poreskih obaveza i praćenje poreskih specifičnosti IT sektora. Omogućavamo Vašoj IT firmi da se usredsredi na inovacije, dok mi vodimo računa o finansijama.

Jednostavna komunikacija, brz odgovor, optimizacija poslovanja

Vi vodite, Vi znate gde želite da budete, mi ćemo Vam pomoći da što brže i povoljnije ostvarite svoje poslovne ciljeve!

Šta klijenti cene kod nas?

Naš fokus

Kvalitet, poverenje i dugoročni partnerski odnosi sa klijentom,
Usluga prilagođena Vašim individualnim potrebama,
Pažljivo planiran i sistematičan pristup,
Pragmatična poslovna rešenja,
Objektivni i nezavisni saveti
Pouzdana, tačna i relevantna informacija,
Izveštavanje u dogovorenim rokovima,
Kontinuirano praćenje propisa i trendova na tržištu
Sofisticirani alati za analizu podataka,
Moderni alati za virtuelnu saradnju

Zakažite besplatnu konsultaciju

Kontaktirajte nas! Konsultacije se mogu organizovati besplatno putem telefonskog poziva, online sastanka ili uživo, u našim kancelarijama u Novom Sadu, u skladu sa Vašom trenutnom poslovnom situacijom i uz predlog najadekvatnijeg rešenja.