Knjigovodstvene usluge za

it firme/kompanije

Start up kompanije

Znamo koliko je početak poslovanja težak i upravo zbog toga želimo da na ovaj način pomognemo onima koji su na početku svoje biznis priče. Pomoći ćemo Vam da svoje vreme posvetite razvoju biznisa, a papirologiju ostavite nama.

Outsourcing kompanije

Intenzivan razvoj ovakvog poslovnog modela uslovio je da naše poslovanje prilagodimo njima i nađemo način da zadovoljimo potrebe ovakvih klijenata koji su po svom načinu poslovanja u osnovi vezani za saradnju na daljinu.

Arhitektonski i projektni biroi

Specijalizovane knjigovodstvene usluge za arhitektonske i projektne biroe – od početnih faza do uspešne realizacije projekata.

Usluge knjigovodstva prilagođene IT sektoru

Pomažemo start-upovima da se fokusiraju na rast, dok mi vodimo brigu o birokratiji. Za outsourcing kompanije pružamo specijalizovane usluge koje zadovoljavaju globalne potrebe. Nudimo sve, od osnivanja firme do vođenja kompletne evidencije uz optimizacije poreskih obaveza. CFO tim je Vaša desna ruka u administrativnim i knjigovodstvenim zadacima. Kao naš klijent, dobijate pravovremene odgovore i specijalizovanu podršku.

U današnjem brzom i razvijenom svetu tehnologije, od ključne je važnosti pružiti IT firmama usluge koje su prilagođene njihovim jedinstvenim potrebama i izazovima. Bez obzira na to da li je u pitanju novonastali start-up, koji traži podršku u ranoj fazi poslovanja, ili outsourcing kompanija koja zahteva precizno vođenje knjigovodstva na globalnom nivou, naša agencija je opremljena da se suoči sa tim izazovima.

Start-up kompanijama pružamo neophodnu podršku, omogućavajući im da se fokusiraju na razvoj svog biznisa dok mi preuzimamo obaveze povezane sa papirologijom. Naš tim je tu da Vam pomogne pri osnivanju preduzeća u APR, prijavi početka rada kompanije poreskoj upravi i ostalim nadležnim organima, izradi osnovnih pravnih akata preduzeća i vođenju evidencija o vašim potraživanjima i obavezama.

Za outsourcing kompanije, specijalizovani smo za pružanje usluga koje zadovoljavaju jedinstvene potrebe ovog poslovnog modela. Možemo pomoći u svim aspektima komunikacije sa poslovnim bankama i lizing kućama, izradom specijalnog paketa za obračun zarada, knjiženjem poslovne dokumentacije u skladu sa važećim zakonima i vođenjem analitičkih evidencija.

Naš sveobuhvatni paket usluga za IT sektor takođe uključuje obračun poreza na dodatu vrednost, popunjavanje prijave i njenu predaju kroz aplikaciju poreske uprave, obračun poreza na dobit preduzeća, knjiženje poslovnih događaja u skladu sa organizacionom strukturom Vaše kompanije i još mnogo toga.

Vršimo izradu finansijskih izveštaja, skrining poreskog zdravlja Vaše kompanije, planiranje i realizaciju optimalne poreske politike, analizu transfernih cena između povezanih pravnih lica i pružamo savete o poreskim podsticajima za kompanije koje ulažu u istraživačku i inovativnu delatnost u Srbiji.

S obzirom na specifičnosti usluga u IT sektoru, naš tim je posvećen pružanju specijalizovane podrške za obračun poreskih davanja, optimizaciju poreskih obaveza i savetovanje u vezi sa poreskim aspektom prilikom statusnih promena Vašeg preduzeća.

U svakom segmentu našeg poslovanja, naš glavni cilj je da obezbedimo mir i sigurnost našim klijentima, omogućavajući im da se koncentrišu na ono što najbolje rade – inovacije i rast u IT sektoru.

Prepustite nam sledeće aktivnosti

Administracija

Praćenje knjigovodstvenih transakcija, kreiranje finansijskih izveštaja, usklađivanje stanja.

Propisi

Redovno se informišemo o svim pravilnicima i zakonima relevantnim za poslovnu sferu.

Knjigovodstvo

Dokumentovanje računovodstvenih transakcija, kreiranje finansijskih izvještaja i usklađivanje bilansa.

HR administracija

Izrada ugovora o radu, obaveznih akata iz radnog odnosa, rešenja za godišnji odmor i ostale evidencije u oblasti rada.

Poslovanje sa bankom

Pravdanje deviznih priliva, platni promet i kompletno poslovanje sa bankom.

Komunikacija sa Poreskom upravom

Obavljamo celokupnu komunikaciju sa Poreskom upravom u Vaše ime

Zakažite besplatnu konsultaciju

Kontaktirajte nas! Konsultacije se mogu organizovati besplatno putem telefonskog poziva, online sastanka ili uživo, u našim kancelarijama u Novom Sadu, u skladu sa Vašom trenutnom poslovnom situacijom i uz predlog najadekvatnijeg rešenja.